Фото: Како ќе изгледа реновираната Универзална сала

131

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на својот Facebook профил ги сподели првите фотографии кои прикажуваат како ќе изгледа внатрешноста на реновираната Универзална сала.

“Еден од децениските проблеми, еве веќе се решава. Драги скопјанки, почитувани скопјани, ове е новата внатрешност на Универзална сала“, напиша скопскиот градоначалник.