Guinness покажа што се вистински пријатели

28

guinness

Врската меѓу вистинските пријатели е цврста, моќна и искрена. Guinness ја долови суштината на пријателството во оваа реклама со сентиментален пресврт на крајот, која е дел од Made of More кампањата.