Heineken рулет бр. 2

21

hajneken

Се сеќавате на Heineken рулетот на аеродромот JFK во Њујорк, кога патниците беа предизвикани да ги сменат плановите во последна минута и да заминат некаде по случаен избор? Сега компанијата ги изненади оние што праќаа твитови за првата кампања дека би сакале да го пробаат рулетот. Heineken им ја исполни желбата.