Хотелски апартман за пола милион долари

27

the-rental-offers-all-of-the-services-of-a-luxury-five-star-hotel-including-a-247-concierge-serviceЛуксузниот апартман на 39-от кат во хотелот Пјер во Њујорк овој месец е закупен по цена од 500.000 долари.

За пола милион долари станарите добиваат батлер, приватен шофер и возење со Јагуар, чистење два пати во денот и услуга за миленици.

Покрај претседателскиот апартман со две спални соби, во цената се вклучени и шест бањи обложени со мермер и уште шест спални соби на самиот кат кој зафаќа површина од 444 метри квадратни.

На располагање се и два ресторани и два е-барови.

it-also-has-incredible-panoramic-views-of-central-parkthe-entire-floor-has-grand-total-of-4786-square-feet-of-living-space-and-six-bedroomsthe-suite-has-a-grand-total-of-6-bathrooms-and-they-are-all-adorned-with-marblethe-rooms-have-all-been-meticulously-decorated-to-create-a-spacious-and-serene-living-space