Ikea: Оброк е. Не е натпревар. Олабавете.

8

ikea

Време е за вечера, но пред да се чепне храната, треба да се направи слика и да се постира на социјалните медиуми. А како тоа би изгледало во 18 век, може да видите во видеото на шведскиот произведувач и трговец на мебел, Ikea.