Индиска реклама за сок од манго

7

reklama

Вака се рекламира Frooti, еден од најстари и најомилени индиски брендови на сок од манго. Во рекламата се појавува и боливудската ѕвезда Шах Рук Кан, заштитно лице на брендот.

Дизајнот на целата кампања (видео и постери) е на агенцијата Sagmeister & Walsh од Њујорк.