Исплатата од МојДДВ за третото тримесечје ќе се врши во месец ноември

156
Со истекот на месец септември ќе се заокружи третото тримесечје од Мој ДДВ за 2021.
Исплатата на граѓаните кои скенирале фискални сметки во ова тримесечје односно во месеците јули, август и септември ќе се врши во месец ноември.