Известување од Охридска банка

2

Охридска банка Сосиете Женерал ги известува своите корисници дека поради технички интервенции, електронското и мобилното банкарство на банката ќе бидат недостапни од 15.00ч на
07.07.2018 до 19.00ч на 08.07.2018.