Извлечен добитникот на еден милион денари и 15 – те добитници на 20.000 денари

535

Денеска се одржа последното десетто месечно извлекување на 15 награди од 20.000 денари од наградната игра МојДДВ#МојаНаграда. Учествуваа 26.360.077 скенирани фискални сметки во период од први ноември до 14 декември.

Исто така денеска се одржа и последното извлекување на главна награда од 1.000.000 денари. Учествуваа 181.457.639 скенирани фискални сметки во период од 15 декември 2019 година до 14 декември 2020 година. Добитник на главната награда е Зоран Фурнаџиски од Берово.

Добитници на 20.000 денари се:

 1. Драганчо Гулески  – Битола
 2. Данијела Реља  – Куманово
 3. Вера Јанева – Охрид
 4. Предраг Ѓорковски – Тетово
 5. Соња Гроздановска – Битола
 6. Ристо Траевски – Скопје
 7. Зурије Сулејмани – Тетово
 8. Муамер Дрпљанин – Скопје
 9. Гезим Магаши – Скопје
 10. Јованка Ѓорѓијеска – Кичево
 11. Стојан Божиновски – Скопје
 12. Наум Апостолоски – Охрид
 13. Николче Стојановски – Битола
 14. Наталија Митреска – Гостивар
 15. Слободан Јошев – Неготино