Како изгледа плажа во Будва каде лежалки се 150 евра?

644

Колку сте подготвени да потрошите на лежалки и чадори за одмор? Тоа е тема за која постојано се дебатира.

Токму 150 евра ќе треба да одвоите ако сакате да се одморите на плажа на еден хотел во Будва, пишува Nova.rs.

Но, покрај две лежалки, чадор и крпи, добивате и шише од алкохолен пијалок, или ладен чај, овошје и четири шишиња вода.

Тоа е плажа на луксузен хотел, кој има пет sвезди. Цената на престојот се движи од 970 евра па нагоре.