Како изгледа првиот Instagram хотел во светот

6

Во Сиднеј Австралија се отвори првиот хотел во светот инспириран од популарната апликација за споделување на фотографии Instagram.

249990-130205-1888-hotel

Наречен едноставно 1888, хотелот располога со петкатен атриум, на кој се сместени 90 соби, изложени ѕидови од тули, мебел во разни бои и се што е потребно за љубителите на добрата Instagram фотографија.

Корисниците кои имаат повеќе од 10.000 следбеници на социјалната мрежа ќе добијат бесплатен престој, како и оние гости кои ќе постираат најкреативна фотографија од хотелот секој месец.

at-reception-computer-screens-display-a-constantly-updated-instagram-feed 1888-hotel Hotel-1888_lobby_620x349 Hotel-1888_The-Attic_620x3491 period-windows-let-in-an-abundance-of-light-and-complimentary-ipads-allow-guests-to-order-room-service-control-room-temperature-or-look-up-restaurant-recommendations the-colorful-furniture-and-airy-atmosphere-of-the-lobby-give-guests-plenty-of-instagram-worthy-photo-ops the-williamson-is-a-private-suite-with-its-own-entrance-55-flatscreen-tv-and-cocktail-bar Hotel-1888_lobby_620x349