Како изгледаат 10-те најскапи хотелски апартмани

30

Погледнете ги најскапите хотелски апартмани во светот и како секој од нив го дефинира луксузот на модерното живеење.

ROYAL TOWERS BRIDGE SUITE – Атлантис, Бахами, 25.000 долари за вечер

10

RITZ CARLTON SUITE – Риц Карлтон, Токио, 26.300 долари за вечер

9

VILLA LA CUPOLA SUITE – Вестин Екселсиор, Рим, 30.000 долари за вечер

8

PRESIDENTIAL SUITE – Хотел Кала ди Волпе, Сардинија, 32.736 долари за вечер

d338eb4bb8ed4c16848200e705cb4984

ROYAL VILLA – Гранд Резорт Лагониси, Атина, 34.356 долари за вечер

6

HUGH HEFNER SKY VILLA – Палмс Казино Резорт, Лас Вегас, 35.487 долари за вечер

5

PENTHOUSE SUITE – Хотел Мартинез, Кан, 37.500 долари за вечер

4

TY WARNER PENTHOUSE SUITE – Хотел Четири Сезони, Њујорк, 41.836 долари за вечер

3

PRESIDENTIAL SUITE – Раџ Палас Хотел, Џајпур (Индија), 45.000 долари за вечер

2

ROYAL PENTHOUSE SUITE – Хотел Президент Вилсон, Женева, 65.000 долари за вечер

1