Како изгледал Кафетинот на Алкалоид пред 64 години?

34

Едно од најстарите пакувања на добро познатиот Кафетин, произведено во 1957 година, кога започнува производството на првите серии од овој бренд.

“Ова пакување претставува вистинска реткост, а, на наше големо задоволство, ни пристигна од наш потрошувач, чиј син е дел од алкалоидовото семејство денес. Ова сведочи дека вработените се најсилната алка, која ги застапува и ги негува вредностите на компанијата“, велат од Алкалоид.

Фото: Facebook