Како се импресионираат жени во фризерски салон

36

reklama

Оваа помалку чудна реклама е за пијалокот Southern Comfort, а ја изработи агенцијата Wieden + Kennedy од Њујорк. И додека во скоро сите реклами за алкохолни пијалоци главните ѕвезди се млади, згодни и заводливи, агенцијата се одлучи за мустаќлија кој и не е баш толку млад. Но, тој има посебен стил за импресионирање на жените.