Како се продава опседната куќа

5

reklama

Американската агенција за недвижности Century 21 сними пет кратки реклами во духот на Ноќта на вештерките. Пораката е дека оваа агенција може да одговори на секој предизвик, па дури да продаде и “малку” опседната куќа.