Каква местенка – сите чешми во куќата му ги споија на пиво

22

reklama pivo

Го искористија моментот кога излезе од дома, на цевките за вода споија буриња со пиво, поставија скриени камери и чекаа да се врати. Кој не би посакал вакви пријатели.

Оваа местенка вирално се рашири на интернет и веројатно е макретинг трик на новозеландскиот произведувач на пиво Tui.