Кампување достојно за султан

19

Hud Hud Travels компанија од Оман му даде на кампувањето една нова луксузна димензија.

Што и да посакате, водичите специјално ќе организираат за вас и тоа сред пустина. Деновите и ноќите ќе бидат скроени по желбите на клиентите.

Сите кампови се приватни и мобилни, па може да се кампува скоро по целата територија на Оман. Гостите преку ден ќе можат да одат во регионот Шаркја и да ги посетат традиционалните села, старите тврдини и замоци.

Тука се и неколкуте кањони и таканаречените Вади, долини кои се полнат со вода за време на дождливите периоди, и најинтересната атракција од сите – трките со камили.

1413969982964_wps_1_images_gallery_original_g 1413969982971_wps_2_images_gallery_original_g 1413969982981_wps_3_images_gallery_original_g 1413969982995_wps_4_images_gallery_original_g 1413969983005_wps_5_images_gallery_original_g 1413969983013_wps_6_images_gallery_original_g 1413969983028_wps_8_images_gallery_original_g 1413969983035_wps_9_images_gallery_original_g 1413969983042_wps_10_images_gallery_original_g 1413969983048_wps_11_images_gallery_original_g 1413969983055_wps_12_images_gallery_original_g 1413969983062_wps_13_images_gallery_original_g 1413969983068_wps_14_images_gallery_original_g 1413969983075_wps_15_images_gallery_original_g 1413969983082_wps_16_images_gallery_original_g 1413969983094_wps_17_images_gallery_original_g