Кардано продолжува да расте – што да очекуваме?

195

Тимот зад Кардано работи на следното ажурирање наречено „Daedalus“. Новите екосистемски партнерства најверојатно ќе ја подобрат корисноста за АДА.

Input Output Hong Kong (IOHK), компанијата што го создаде Кардано, сега ја поддржува следната надградба на мрежата.

Програмерите се подготвуваат за лансирање на „Daedalus v.4.4.0“, што вклучува интеграции со јазлите и паричникот на Кардано и можноста да се раздели хардверски паричник.

Nervos Network објави дека мостот, што ги поврзува нејзините блокчејн средства со Етереум, Кардано и други мрежи, сега е „во живо“. „Force Bridge“ поддржува заменливост на средствата на Nervos во различни блокчеини, зголемувајќи ја пристапноста.

Интересно, неодамнешните партнерства на Кардано се насочени кон зголемување на достапноста во земјите во развој. Партнерството на мрежата со Oasis Pro ги поддржува владите во здружување на влезните дознаки за финансирање на големи инфраструктурни проекти.

Партнерствата на Кардано најверојатно ќе ја зголемат корисноста на токените АДА и ќе ја зголемат вистинската употреба на алткоин.

Доџкоин милионерот, Глаубер Контесото, призна дека инвестирал во Кардано. Тој има зголемено чувство за криптовалутата и предвидува пробив во цената на АДА.

Мајкл Ван де Поуп, извршен директор и основач на The Eight Global, предвидува дека цената на АДА ќе порасне повисоко, следејќи ја патеката што ја навел во дневната табела.

Најџел Грин, извршен директор на групацијата deVere, предвидува дека цената на АДА ќе достигне 3 долари во септември 2021 година. Прогнозата на Грин беше точна. Тој останува позитивно настроен за АДА и постави цел од 4 долари до крајот на годината.

Важно е да се напомене дека аналитичарите на FXStreet прогнозираа пад на 1,70 долари, откако го разгледаа трендот на цените.