Кејти Пери во божиќната реклама на H&M

5

reklama

Главната улога во божиќната реклама, модниот бренд H&M ѝ ја додели на Кејти Пери. Во позадина на видеото оди новиот сингл на Кејти, Every Day Is a Holiday (Секој ден е празник).