Кифер Сатерленд советува – не жалете за ништо

31

130806_sutherland_noir2Кифер Сатерленд е еден од оние харизматични актери што може да продаде се, ако се појави на реклама. Така е и во овој случај каде актерот од популарната серија 24, го рекламира најпродаваниот текила бренд Jose Cuervo.

Па така, тој безгрижно пие текила, советува да направиме нешто авантуристички, да имаме своја публика, да се скараме и смириме и уште неколку работи, а сето тоа со еден целосно самоуверен тон.

Најбитно од се, што и да направите, не жалете за ништо.