Кои се 8-те најскапи хотелски апартмани

6

Апартмани кои изобилуваат со луксуз, скроени за благородници и сите оние што можат да си дозволат да платат илјадници долари за едно ноќевање.

Апартманот на принцот од Велс

item0.rendition.slideshowWideHorizontal.prince-of-wales-suite-hotel-bristol-vienna

Хотел Бристол Виена, 3.600 долари за ноќевање

Кралскиот апартман

royal suite

Хотел Империјал, Виена, 3.800 долари за ноќевање

Кралскиот апартман Етихад

jumeirah-at-etihad-towers-royal-etihad-suite-02-hero

Џумераја (Кулите Етијад), Абу Даби, 18.000 долари за ноќевање

Апартманот Палата

emirates

Палата Емирати, Абу Даби, 4.000 долари за ноќевање

Апартманот Provocateur

provocateur-gallery-2

Хотел Хард Рок, Лас Вегас, 3.500 долари за ноќевање преку недела, 7.500 за викенди

Вилата Sky 12

SFrances_100102_0298_3C 2

Резорт и Казино Арија, Лас Вегас, 7.500 долари за ноќевање

Апартманот Empire

1

Хотел Carlyle, Њујорк Сити, 15.000 долари за ноќевање

Претседателскиот апартман

item14.rendition.slideshowWideHorizontal.waldorf-astoria-new-york-city-presidential-suite

Хотел Валдорф Асторија, Њујорк Сити, цена за ноќевање од 10.000 долари па нагоре