Кои се најчитани текстови на Бизнис Инфо за 2017 година

3

Поглед наназад кон годината што полека изминува…илјадници објавени текстови, статии, соопштенија, информации, интервјуа, фотостории и успешни приказни. Тоа беше нашата секојдневна работа, да Ве информираме, промовираме и едуцираме. Во годината што полека си оди, најголемо внимание на нашата читателска публика привлекоа овие пет текстови:

Како да препознаете интелигентна личност по начинот на разговор

zbor

Како да се облекувате на +30 и да изгледате професионално

clothes-hangers-582212_960_720

Заборавете на овие работи ако сакате да бидете успешни

sl

Како да препознаете лојален работник

lojalnost

Што е ликвидност, а што солвентност

digitron-pixabay

Во годината што е пред нас си посакуваме инспирација за уште многу едукативни и интересни текстови, а Вам големо БЛАГОДАРАМ на довербата!