Креативни реклами кои вредат да се погледнат два пати

26

Креативната идеја го движи светот напред. Токму затоа овие навистина ориганални реклами заслужуваат место, простор и време и тоа не само еднаш.

Моќни приказни раскажани во неколку збора.

Фолксваген кабриолет – Топлес

0713-ads-1

Милкшејк – убавината на измешаните идеи

0713-ads-13

Гарниер – за сите типови коса

0713-ads-23

Лего – на креативноста и се простува се

0713-ads-25

Кондом шоп – не бидете глупави, заштитете се

dont-be-stupid-01

Вискас – нахранете ги инстинктите

enhanced-buzz-wide-2485-1372163771-8

Херта –  зошто да плаќате повеќе?

enhanced-buzz-wide-7724-1372162048-9

Мини купер

miniОрион телескопи – поглед

orion-telescope

Светски фонд за природа – не ја сечете дождовната шума

wwf02

Харви Николс – распордажба

enhanced-buzz-wide-7683-1372162309-14