Lego верзија на американскиот Super Bowl

43

lego-super-bowl

Британското студио за анимација A+C Studios сними триминутно патување низ рекламите што беа прикажани на американскиот Супер боул, како на пример оние на T-Mobile, Snickers, Budweiser и Toyota. Филмчето е направено за Lego и сè е изработено од популарните коцки.