Лидл отвори втора продавница во Велико Трново

21

Откако пред две недели во Плевен беше отворен втор продавница во градот од синџирот Лидл Бугарија, деновиве и жителите на Велико Трново ќе можат да купуваат од два објекта.

„Нашите клиенти заслужуваат најдоброто, за тоа ќе се трудиме секојдневно да оправда довербата што ни гласаа”, коментираа од компанијата. Специјално за отворањето целиот асортиман на свежо печени пецива е намален за 30%.