среда, 22 јануари, 2020
Почетна Ознаки трговија

Ознака: трговија

- реклама -

Најчитани

Јапонска метода која ќе ви помогне да заштедите пари

Внимателното трошење и заштедата во голема мерка се во корелација, а малите промени што ги направила користејќи го овој метод имале кумулативен ефект врз  банкарската сметка.

Ски центар од регионот ги “избрка“ гостите, газдата забранил алкохол

Сè беше готово на време: патеките беа отворени и имаше доволно снег, сепак, гостите не доаѓаа заради овој “удар“.

“Не сме ваша депонија“: 3.737 тони отпад вратени на богатите земји

Земјите што го испратија отпадот мораа да ги покријат трошоците за враќање на контејнерите.

Кога визијата на фирмата и на вработените се поклопуваат, успехот е неминовен

Како компанија вложуваме многу во едукација на вработените, како и на нашите соработници. Пред сé, инвестираме во стручно знаење, но секако ги промовираме и вредностите во кои силно веруваме.

Кои се водечки француски компании во Македонија?

Компаниите во земјава, коишто се во сопствеништво на странски менаџери или во структурата имаат најмалку еден сопственик од Франција, во економската 2018 година прикажале приходи во износ од скоро 22,6 милиони евра со остварена чиста добивка од 1,4 милиони евра.