Мапетите во реклама за Lipton

4

lipton

Колку смирува Lipton чајот? Тоа ќе ви го покажат Мапетите во рекламата за овој бренд. Видеото воедно е и промоција на филмот Muppets Most Wanted, кој ќе излезе на 21 март.