Модерна и луксузна вила за 55 милиони долари

43

luksuz-enterijer-kuce-vile (4)_resizeОваа модерна вила со минималистички дизајн се наоѓа во најлуксузниот дел на Лос Анџелес, Бел Ер. Таа е дизајнирана од страна на познатиот дизајнер Пол Меклин, а нејзината цена изнесува 55 милиони долари.

Вилата која беше комплетирана минатата година е неверојатно пространа и изгледа како една модерна палата со седум спални соби, дванаесет бањи, огромна кујна и домашно кино.

Надвор се наоѓа голем инфинити базен со неверојатен поглед на Лос Анџелес.
luksuz-enterijer-kuce-vile (2)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (5)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (6)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (9)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (10)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (13)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (14)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (15)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (16)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (17)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (18)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (21)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (22)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (23)_resize (1)luksuz-enterijer-kuce-vile (24)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile (25)_resize (1)luksuz-enterijer-kuce-vile (29)_resizeluksuz-enterijer-kuce-vile 99)_resize