Моќта на добрата идеја (2)

24

Одлични креативни реклами што кажуваат многу повеќе. Првиот дел можете да го видите овде.

Ritter Sport чоколадо

1

Barilla

2

Mercedes – Benz

3

WMF ножеви

4

Oktoberfest

5