На Скопскиот аеродром се отвора primeclass бизнис-салон

34

На Меѓународниот аеродром Скопје денеска свечено ќе биде отворен primeclass бизнис-салонот.

Станува збор за простор со луксузен ентериер со исклучителен избор на храна и пијалаци во кој патниците ќе може да се одморат пред или по завршувањето на летот.