Најгледаната реклама на YouTube за февруари

3

reklama

Според магазинот Adweek, најгледана реклама на YouTube за месец февруари е рекламата на Maserati. Видеото е прегледано 12.067.899 пати до крајот на месецот, а го изработи агенцијата Wieden + Kennedy.