Најгледаните реклами на YouTube во мај

2

knorr-580x341

Во продолжение, најгледаните реклами на YouTube за месец мај 2016.

5. GoPro

Агенција: GoPro Original Productions

Прегледи: 4 милиони

4. Lufthansa

Агенција: Kolle Rebbe

Прегледи: 4,3 милиони

3. Evian

Агенција: BETC

Прегледи: 12,1 милиони

2. P&G

Агенција: Wieden + Kennedy

Прегледи: 15 милиони

1. Knorr

Агенција: Mullenlowe

Прегледи: 59,3 милиони

Најгледаните 10, на следниот линк: adweek.com