Најпознатите лекари од малите екрани на едно место

3

Untitled1

Cigna, американска организација за здравствени услуги, за да ги поттикне луѓето да одат на редовни годишни прегледи, направи видео во кое ги собра најпознатите “лажни” лекари, ликови од некои од најпознатите ТВ серии.

Во видеото можете да ги видите Алан Алда (MASH), Патрик Демпси (Grey’s Anatomy), Доналд Фејзон (Scrubs), Ноа Вајл (ER) и Лиза Еделстајн (House).