Најуспешните приватни, американски компании за 2019 година

76

Веб страната Inc.com ја објави годишната листа на 5.000 најбрзорастечки приватни компании во САД.

Во продолжение се најуспешните десет.

Freestar

Држава – Аризона

Индустрија – маркетинг

Приход – 36,9 милиони долари

FreightWise

Држава – Тенеси

Индустрија – транспорт и логистика

Приход – 33,6 милиони долари

Cece’s Veggie Co.

Држава – Тексас

Индустрија – храна и пијалак

Приход – 24,9 милиони долари

LadyBoss

Држава – Ново Мексико

Индустрија – производи и услуги за широка потрошувачка

Приход – 32,4 милиони долари

Perpay

Држава – Пенсилванија

Индустрија – продажба

Приход – 22,5 милиони долари

Cano Health

Држава – Флорида

Индустрија – здравство

Приход – 271,8 милиони долари

Bear Mattress

Држава – Њу Џерси

Индустрија – производи и услуги за широка потрошувачка

Приход – 20,5 милиони долари

Connected Solutions Group

Држава – Вирџинија

Индустрија – телекомуникации

Приход – 23,3 милиони долари

Providence Healthcare Management

Држава -Охајо

Индустрија – здравство

Приход – 225,9 милиони долари

NOM

Држава – Калифорнија

Индустрија – маркетинг

Приход – 21,4 милиони долари

Фото:Pixabay