Не сме сами – новата реклама на Facebook

4

fb

Најновиот рекламен спот на Facebook “Не сме сами” е за промоција на групите на оваа социјална мрежа. Темата на Рихард Штраус, Also sprach Zarathustra, која беше користена во филмот 2001: A Space Odyssey, ќе ве наведе да помислите дека се работи за вонземјани, а на тоа алудира и насловот на рекламата. Но, еве за што се работи: