Не вози и лови!

3

reklama

Американската осигурителна компанија Esurance, заедно со агенцијата Leo Burnett спроведоа кампања наменета за сите играчи на Pokemon Go, со порака да не ловат чудовишта додека возат. Pokemon Go манијата предизвика инциденти по целиот свет, во кои играчите освен себе, во опасност ставија и други луѓе.