Неограничена младост – бабичка од 86 години врвен атлет во реклама на Nike

6

nike

Калуѓерката Манода Бјудер, 86 годишна бабичка е ѕвездата во новата реклама на спортскиот бренд Nike. Таа џогира, плива, вози велосипед во кампањата Неограничено (Unlimited), која стартуваше по повод Олимписките игри во Рио.

И оваа видео, како и претходното, е на агенцијата Wieden + Kennedy.

Во продожение и видео од снимањето на рекламата.