Неверојатен концепт на пловечка палата

41

luksuz-jahta-nautika-icon-selazzio-95-sea-palace (6)Величенствениот концепт на јахтата Icon Selazzio 95 Sea Palace е дело на две познати бродоградилишта, Motion Code: Blue i ICON Yachts.

Таа е навистина пространа и моќна и со право е наречена пловечка палата. Јахтата е идеална за екстравагантни забави со оглед на тоа што има повеќе од доволно простор на палубите, неколку џакузи и базени.

Sea Palace се простира на три нивоа. Во таканарачената куќа на плажа има џакузи со водопад, две вертикални градини, бар, спа, сауна и амам. Над џакузито се наоѓа голем базен кој може да се трансформира во хелиодром. Уште еден интересен момент е видео екранот кој се наоѓа околу базенот, каде може да се проектираат филмови.

Информации и детали во врска со ентериерот на луксузната јахта палата се уште не се обелоденети.

Еве што досега може да очекуваме од овој луксуз на вода.

luksuz-jahta-nautika-icon-selazzio-95-sea-palace (3) luksuz-jahta-nautika-icon-selazzio-95-sea-palace (8)luksuz-jahta-nautika-icon-selazzio-95-sea-palace (4)luksuz-jahta-nautika-icon-selazzio-95-sea-palace (5)luksuz-jahta-nautika-icon-selazzio-95-sea-palace (7)luksuz-jahta-nautika-icon-selazzio-95-sea-palace-99 (1)