New Yorker ќе ја отвори својата втора продавница во Скопје

76

Најпознатиот германски бренд за мода за млади New Yorker ја отвора својата втора продавница во Скопје.

Свеченото отвoрање ќе се случи на 4-ти октомври (четврток), во 09:00 часот, 2012 година, во новиот трговски  центар Skopje City Mall.

Свеченото отворање ќе биде дополнето со многу забавни и интересни активности, целодневен музички сет на DJ PSI, егзибиции од македонските херои Паркур групата и танцувачки точки на познатата танчерска група Break a Leg, како и вредносни ваучери и дисконтни цени за посетителите.