Nike слави 25 години од слоганот Just do it

23

nike

По повод 25 години од слоганот Just do it, Nike сними реклама насловена како “Можности”, во која се појавуваат ЛеБрон Џејмс, Серена Вилијамс, Жерар Пике и Андре Вард. Гласот на раскажувачот е на актерот Бредли Купер. Во рекламата камео има и актерот Крис Пајн.