НЛБ Банка: Известување за исплата на пензии

27

НЛБ Банка информира дека исплатата на пензии на благајна во експозитурите на банката и на банкоматите, ќе биде извршена на 01.04.2024 (понеделник).

Во насока на подобра организираност и намалување на гужвите во експозитурите, на 01.04.2024 (понеделник) пензионерите ќе можат да ја подигнат својата пензија на банкоматите на НЛБ Банка во секое време.

Ги потсетуваат клиентите дека имаат можност средствата првенствено да ги користат безготовински, за плаќања во продажната мрежа или преку електронско и мобилно банкарство.