Охридска банка со известување за прекин на работата

3

Охридска банка АД Скопје ги известува своите корисници дека на 21 јули (сабота) и 22 јули (недела) 2018 година во период од 15:00 часот сабота до 19:00 часот недела ќе има прекин на електронското и мобилното банкарство.

Корисниците ги имаат на располагање мрежата на банкомати и ПОСтерминалите на банката, стои во соопштението.