Охридска банка со известување за прекин на работата

2

Охридска банка АД Скопје ги известува своите корисници дека на 14 јули (сабота) 2018 година во период од 16:00 – 18:00 часот ќе има прекин на електронското и мобилното банкарство.

Банката ги потсетува клиентите дека дополнително на располагање ги имаат мрежата на банкомати и ПОСтерминалите.