OM/One – лебдечки звучник на иднината

22

om-one-speaker

Технолошките уреди освен што ја извршуваат нивната основна функција, понекогаш можат да не изненадат со нивната форма или перформанси што ќе ги понудат.

Om-Audio-OmOne_

Светот е сведок и на уште едно технолошко чудо, а тоа е лебдечкиот звучник – OM/One. Тој лебди над базата и функционира на принцип на Bluetooth.

content

Може да се направи избор помеѓу бела и црна варијанта. Во претпродажба неговата цена е 199 долари.

om one