Опасно бебе брка Samsung правосмукалка

28

samsung

Можеби оваа реклама на Samsung не е вирална како оние за мобилните телефони во кои го напаѓа Apple, но интересна е да се погледне. Сепак, ова е само реклама за новата правосмукалка Motion Sync.