Осми септември неработен ден за сите граѓани

6

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека 8 септември 2020 година (вторник), Денот на независноста, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Северна Македонија им го честита Денот на независноста.

Фото: Pixabay