Отворен повик за аплицирање за третата Start UP академија

2

start up

Од денеска, 01 октомври 2015, започнува аплицирањето за третата Start UP академија, организирана од Summer Work and Travel Alumni Macedonia.

Start UP академијата е едногодишен концепт за развивање на претприемачки вештини и развивање на бизнис идеи во оперативени бизниси. Само дваесет и пет учесници ќе имаат можност да бидат дел од академијата, затоа бидете креативни и иновативни и најдоцна до 31 октомври испратете ја вашата бизнис идеја.
За условите на аплицирање и можностите кои ги нуди Start UP академијата, можете да се информирате на следниот линк: http://swtalumnimk.com/start-up3.