Паѓаат цените на нафтата

115

Цените на нафтата и утрово паѓаат. На лондонскиот пазар цената на нафтата е 110 долари, што е намалување за околу 1% во однос на вчера. За околу 1% падна и цената на нафтата на американскиот пазар во однос на вчера. Сегашната цена е 104 долари за барел.

Биткоин утрово 20.000 долари
Пазарот на криптовалути од утрово е во зелено. Биткоинот утрово вреди 20.600 долари, што е за 2 отсто повеќе од вчера. Во пораст се и другите криптовалути.