Подморница “исплива” во центарот на Милано

43

1

Во центарот на Милано, на Via Mercanti вчераутро “исплива” подморница од асфалтот и оштети еден автомобил. Капетанот и екипажот беа зачудени што се случило, а интервенираа и полицијата и пожарникарите. И секако, сето тоа беше наместено. Целата сцена беше маркетинг трик на италијанска осигурителна компанија Europ Assistance за нивната кампања насловена како “Заштитете го својот живот”.

3

5

2