Погледнете зошто еден ролекс е толку скап

28

Platinum-Rolex-Daytona-Basel-2013
Сигурно сте се запрашале зошто добро познатиот ролекс чини толку многу.

Можеби е лесно да се расклопи, но неговото повторно составување е невозможна мисија, токму поради фактот дека тој е составен од приближно 3.135 делови.

Погледнете како сето тоа изгледа.